“Ινδικό” ψάρι με λαχανικά

400γρ ψάρι φιλετο (μπακαλιάρος ή πέρκα ή γλώσσα κλπ)
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. τζίντζερ τριμμένο ή ψιλοκομμένο
1 κούπα ανάμεικτα λαχανικά
(π.χ. 2 κολοκυθάκια σε κύβους,
1 πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους, 1 καρότο, λίγο αρακά)
2 μέτριες πατάτες σε κύβους
1 κ.γλ. κύμινο
1/2 κ.γλ. κάρυ
1/3 κ.γλ. κουρκουμά
λίγο σκόρδο σε σκόνη
αλάτι, πιπέρι

Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το τζίντζερ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και μετά τα λαχανικά και 1/2 φλ. νερό και ανακατεύουμε. Βάζουμε από πάνω το ψάρι σε κομμάτια. Σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 15-20′, μέχρι να πιει τα ζουμιά.

1 σκέψη για το ““Ινδικό” ψάρι με λαχανικά”

  1. Τη συνταγή αυτή και τη φωτο έστειλε αναγνώστρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *