Χοιρινές μπριζόλες στη λαδόκολλα

4 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο

1 λεμόνι (ο χυμός)

ρίγανη 2 κλαράκια

θυμάρι >>

δεντρολίβανο >>

ελαιόλαδο 2 κ.σ.

κρασί άσπρο 1 ποτηράκι

πάπρικα γλυκιά 1 κ.γλ.

αλάτι, πιπέρι

Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180ο με αέρα. Καλύπτω τον πάτο ενός ταψιού με λαδόκολλα. Τη λαδώνω ελαφρά και βάζω πάνω της τις μπριζόλες. Τις πασπαλίζω με αλατοπίπερο και πάπρικα και περιχύνω με λάδι, λεμόνι και κρασί.

Καλύπτω το ταψί με άλλη μία λαδόκολλα και ψήνω για 40΄. Αφαιρώ τη δεύτερη λαδόκολλα, γυρίζω τις μπριζόλες και τις ψήνω άλλα 10′, να πάρουν χρώμα.

Σερβίρονται αμέσως και συνοδεύονται με χόρτα ή πράσινη σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *